Loggbok via Fartygskollen

2024-04-07
Nu har du som Team Marin resurs tillgång till den kostnadsfria digitala loggboken (även kallat skeppsdagbok eller skeppsjournal) via Fartygskollen!

Loggboken underlättar vid anteckning av uppgifter om vad som händer ombord på ett fartyg vid lastning eller lossning av gods, angöring, avgång och under resan. Du når loggboken via inloggningslänken nedan (efter att du har registrerat dig och ditt fartyg) eller via www.fartygskollen.se.

Om du redan har registrerat dig: Till loggboken

Om du inte ännu registrerat dig, läs vidare nedan om erbjudandet till dig som Team Marin resurs och hur du gör för att registrera dig för att komma igång.

För att ta del av det erbjudandet och komma i gång med loggboken anger du rabattkoden TeamMarin2024 vid registrering hos Fartygskollen. Du får dessutom möjlighet att utan kostnad prova på hela Fartygskollen (inkl underhåll, dokumentation, egenkontroll, varvslistor och mycket mer) fram till och med 30 juni 2024. Efter den kostnadsfria perioden kan du välja om du vill fortsätta med hela tjänsten, eller bara fortsätta med den kostnadsfria loggboken.

Läs mer om hur du gör för att registrera dig och komma igång

Mer information och guider finns också i Fartygskollens kunskapsportal

Fartygskollen är en digital tjänst för underhåll och egenkontroll för rederier och fartyg. Genomför och följ upp er unika egenkontroll enligt alla krav från Transportstyrelsen med Fartygskollens enkla portal för rederi och besättning!

Läs mer om Fartygskollen